Zaloguj się

Jesteś nowym klientem?

Załóż konto w naszym sklepie

Umiejętności:

• -25%
  • Zapowiedź

Mój pierwszy kurs francuskiego. 600 słów i zwrotów

Umiejętności:

Mój pierwszy kurs francuskiego. 600 słów i zwrotów

Idealny kurs dla małych adeptów języka francuskiego!

kapitannauka.pl Reviews with ekomi-pl.com

Darmowa dostawa od 200 zł

Darmowa dostawa od 200 zł
24,90 zł

Gotowi na wesołą przygodę z językiem francuskim?

Co znaczy la baignoire, a co le four? Jak wymienić nazwy członków rodziny po francusku?
Z czego składa się typowe francuskie śniadanie?

Mój pierwszy kurs francuskiego. 600 słów i zwrotów to kurs wprowadzający do języka francuskiego adresowany do dzieci od 6. roku życia. W przyjemny i atrakcyjny sposób zaznajamia najmłodszych z ponad 600 słowami i zwrotami w naturalnych kontekstach użycia. 

Montessori. Karty sensoryczne. Zwierzęta  2+ | Dotknij i poczuj - wypukłe elementy!

Mój pierwszy kurs francuskiego oferuje najmłodszym możliwość aktywnej i okraszonej zabawą nauki podstawowych słów i zwrotów. Na dzieci czeka tutaj nie tylko pokaźny zasób francuskiego słownictwa, lecz także moc dodatkowych treści.

Mój pierwszy kurs francuskiego to licząca 64 strony książeczka, w której znajdziecie:

• ponad 600 słów i zwrotów z języka francuskiego przydatnych w codziennych rozmowach,

• ćwiczenia i łamigłówki, które urozmaicą naukę i ułatwią zapamiętywanie, 

• kolorowanki i barwne rysunki uprzyjemniające pracę z książką i zachęcające do samodzielnej nauki, 

• 100 naklejek dla jeszcze przyjemniejszej zabawy, 

• ciekawostki o Francji, 

• nagrania mp3 profesjonalnych lektorów.

Połączenie tych wszystkich elementów w ramach jednego kursu zwiększa motywację dzieci do nauki języka obcego i czyni ten proces bardziej efektywnym. Za sprawą wesołych i zróżnicowanych zadań i łamigłówek (wykreślanek, uzupełnianek czy plątaninek), kolorowania, naklejania i poznawania ciekawostek dziecko angażuje się w pracę z kursem, poznaje naturalne konteksty użycia poszczególnych słów i zwrotów oraz kształci w sobie nawyk samodzielnej nauki.

Ma logo 'CE'. Nieodpowiednie dla dzieci poniżej 3 lat. Do użytku pod bezpośrednim nadzorem osoby dorosłej. Ryzyko połknięcia małych elementów. Opakowanie należy zachować ze względu na zawarte na nim ważne informacje.

W serii:

• Mój pierwszy kurs hiszpańskiego. 600 słów i zwrotów.
    • Mój pierwszy kurs angielskiego. 600 słów i zwrotów
    • Mój pierwszy kurs niemieckiego. 600 słów i zwrotów

• ISBN: 978-83-68044-77-5
  • Data wydania: luty 2025
  • Zawartość: książka, naklejki
  • Autor: Agnieszka Wrzesińska, Anna Wiśniewska
  • Ilustrator: Katarzyna Kołodziej
  • Producent: Edgard Mariusz Jachimczuk ul. Belgijska 11, 02-511 Warszawa. Tel. +48 22 853-11-38, e-mail: sklep@edgard.com.pl
kapitannauka.pl Reviews with ekomi-pl.com
Podziel się ze znajomymi
Loading...