- -25%
- Zapowiedź
- -25%
Na tropie angielskich słówek. Wydanie 3.
Umiejętności:
Umiejętności:
Umiejętności:
Poznaj ponad 600 słów i zwrotów oraz ćwicz ich użycie w kontekście!
Mój pierwszy kurs hiszpańskiego. 600 słów i zwrotów – to kurs wprowadzający do języka hiszpańskiego dla dzieci od 6. roku życia. Na 64 stronach na najmłodszych czekają podstawowe słowa i zwroty z obszarów tematycznych związanych z codziennym życiem: rodzina, dom, przyjęcie urodzinowe, szkoła, hobby i wiele innych!
Książka zawiera:
• ponad 600 słów i zwrotów z różnych obszarów tematycznych związanych z codziennym życiem,
• ćwiczenia i łamigłówki pomagające utrwalić wiedzę i dostarczające motywacji do dalszej nauki,
• pełne szczegółów i barwne ilustracje, przyjemne kolorowanki,
• ponad 100 naklejek do zabawy i samodzielnej nauki,
• nagrania MP3 profesjonalnych lektorów pozwalające osłuchać się z prawidłową wymową.
Jeśli marzy Wam się przyjazne i emocjonujące wejście do świata języka hiszpańskiego, to ten kurs stanowi dla Was idealną propozycję! Szybko, skutecznie i w lekki sposób zaznajomi dzieci z podstawowym słownictwem hiszpańskim i dostarczy mnóstwo okazji do praktycznego wykorzystania zdobytej wiedzy. A dzięki atrakcyjnym zabawom i różnorodnym formom ćwiczeń dziecko nabierze ochoty do dalszej nauki!
Ma logo 'CE'. Nieodpowiednie dla dzieci poniżej 3 lat. Do użytku pod bezpośrednim nadzorem osoby dorosłej. Ryzyko połknięcia małych elementów. Opakowanie należy zachować ze względu na zawarte na nim ważne informacje.
W serii:
• Mój pierwszy kurs angielskiego. 600 słów i zwrotów
• Mój pierwszy kurs francuskiego. 600 słów i zwrotów
• Mój pierwszy kurs niemieckiego. 600 słów i zwrotów
Opis