- -25%
- Zapowiedź
Umiejętności:
Umiejętności:
Mój pierwszy kurs angielskiego. 600 słów i zwrotów
Najważniejsze angielskie słówka i zwroty w praktycznej i przyjaznej formie!
Darmowa dostawa od 200 zł
Darmowa dostawa od 200 zł
Ćwicz angielski wyrażenia i dogaduj się w mig!
Jak opowiedzieć po angielsku o swoim największym hobby? A jak zapytać o cenę sukienki w sklepie? Czy wiesz, że symbolem Irlandii jest trójlistna koniczyna?
Mój pierwszy kurs angielskiego. 600 słów i zwrotów to przyjazne dziecku wprowadzenie do świata języka angielskiego. Oprócz pokaźnej dawki angielskiego słownictwa (to aż ponad 600 słówek i zwrotów!), kurs oferuje także moc ćwiczeń i łamigłówek, ilustracji i kolorowanek, zabaw z naklejkami oraz nagrań mp3! To wszystko pozwala nie tylko szybko i w przyjemny sposób przyswajać nową wiedzę, lecz także – od razu ćwiczyć poznane słownictwo w praktyce!
Co zawiera Mój pierwszy kurs angielskiego? To 64-stronnicowa książka, a w niej:
• ponad 600 słów i zwrotów dotyczących codziennej tematyki,
• ćwiczenia i łamigłówki, dzięki którym dziecko w przyjemny sposób utrwali poznane słówka i wyrażenia,
• pełne szczegółów ilustracje do wyszukiwania, kolorowania, relaksowania się i weselszej nauki!
• ponad 100 naklejek urozmaicających naukę,
• nagrania MP3 profesjonalnych lektorów pozwalające ćwiczyć poprawną wymowę.
Wejdź do świata języka angielskiego z przytupem! Ucz się słownictwa, ćwicz jego użycie w praktyce, utrwalaj wiedzę dzięki obrazkom i naklejkom, no i dobrze się baw! Dzięki różnorodności zgromadzonego w książce materiałów nauka angielskiego stanie się procesem aktywnym, dalekim od biernego wkuwania słówek bez kontekstu i… radości.
Ma logo 'CE'. Nieodpowiednie dla dzieci poniżej 3 lat. Do użytku pod bezpośrednim nadzorem osoby dorosłej. Ryzyko połknięcia małych elementów. Opakowanie należy zachować ze względu na zawarte na nim ważne informacje.
W serii:
• Mój pierwszy kurs hiszpańskiego. 600 słów i zwrotów.
• Mój pierwszy kurs niemieckiego. 600 słów i zwrotów
• Mój pierwszy kurs francuskiego. 600 słów i zwrotów
-
ISBN: 978-83-68044-74-4
- Data wydania: luty 2025
- Stron: 64
- Zawartość: książka, naklejki
- Autor: Andy Edwins, Maja Małecka
- Ilustrator: Katarzyna Kołodziej
- Producent: Edgard Mariusz Jachimczuk ul. Belgijska 11, 02-511 Warszawa. Tel. +48 22 853-11-38, e-mail: sklep@edgard.com.pl
Opis
- Zawartość
- książka, naklejki
- Data wydania
- luty 2025
- Stron
- 64
- Podgląd Elibri
- 1
- Autor
- Andy Edwins, Maja Małecka
- Ilustrator