Zaloguj się

Jesteś nowym klientem?

Załóż konto w naszym sklepie

Umiejętności:

• -25%
  • Zapowiedź

Mój pierwszy kurs angielskiego. 600 słów i zwrotów

Umiejętności:

Mój pierwszy kurs angielskiego. 600 słów i zwrotów

Najważniejsze angielskie słówka i zwroty w praktycznej i przyjaznej formie!

kapitannauka.pl Reviews with ekomi-pl.com

Darmowa dostawa od 200 zł

Darmowa dostawa od 200 zł
24,90 zł

Ćwicz angielski wyrażenia i dogaduj się w mig!

Jak opowiedzieć po angielsku o swoim największym hobby? A jak zapytać o cenę sukienki w sklepie? Czy wiesz, że symbolem Irlandii jest trójlistna koniczyna?

Mój pierwszy kurs angielskiego. 600 słów i zwrotów to przyjazne dziecku wprowadzenie do świata języka angielskiego. Oprócz pokaźnej dawki angielskiego słownictwa (to aż ponad 600 słówek i zwrotów!), kurs oferuje także moc ćwiczeń i łamigłówek, ilustracji i kolorowanek, zabaw z naklejkami oraz nagrań mp3! To wszystko pozwala nie tylko szybko i w przyjemny sposób przyswajać nową wiedzę, lecz także – od razu ćwiczyć poznane słownictwo w praktyce! 

Montessori. Karty sensoryczne. Zwierzęta  2+ | Dotknij i poczuj - wypukłe elementy!

Co zawiera Mój pierwszy kurs angielskiego? To 64-stronnicowa książka, a w niej: 

• ponad 600 słów i zwrotów dotyczących codziennej tematyki,

• ćwiczenia i łamigłówki, dzięki którym dziecko w przyjemny sposób utrwali poznane słówka i wyrażenia,

• pełne szczegółów ilustracje do wyszukiwania, kolorowania, relaksowania się i weselszej nauki!

• ponad 100 naklejek urozmaicających naukę,

• nagrania MP3 profesjonalnych lektorów pozwalające ćwiczyć poprawną wymowę.

Wejdź do świata języka angielskiego z przytupem! Ucz się słownictwa, ćwicz jego użycie w praktyce, utrwalaj wiedzę dzięki obrazkom i naklejkom, no i dobrze się baw! Dzięki różnorodności zgromadzonego w książce materiałów nauka angielskiego stanie się procesem aktywnym, dalekim od biernego wkuwania słówek bez kontekstu i… radości.

Ma logo 'CE'. Nieodpowiednie dla dzieci poniżej 3 lat. Do użytku pod bezpośrednim nadzorem osoby dorosłej. Ryzyko połknięcia małych elementów. Opakowanie należy zachować ze względu na zawarte na nim ważne informacje.

W serii:

• Mój pierwszy kurs hiszpańskiego. 600 słów i zwrotów.
    • Mój pierwszy kurs niemieckiego. 600 słów i zwrotów
    • Mój pierwszy kurs francuskiego. 600 słów i zwrotów

• ISBN: 978-83-68044-74-4
  • Data wydania: luty 2025
  • Stron: 64
  • Zawartość: książka, naklejki
  • Autor: Andy Edwins, Maja Małecka
  • Ilustrator: Katarzyna Kołodziej
  • Producent: Edgard Mariusz Jachimczuk ul. Belgijska 11, 02-511 Warszawa. Tel. +48 22 853-11-38, e-mail: sklep@edgard.com.pl
kapitannauka.pl Reviews with ekomi-pl.com
Podziel się ze znajomymi
Loading...